ما از بیش از 700 خیّر و نیکوکار، خواستیم تا نظر و انگیزه خود را درباره کمک به خیریه و آنچه که آنها را تحت تأثیر قرار داده برای این کار، با ما به اشتراک بگذارند. در ادامه با این مقاله از مجله خیرایران همراه باشید.
آیا می دانستید:
یک بریتانیایی به طور میانگین، تنها 10 پوند در ماه برای امور خیر هزینه میکند، اما افراد دیگر هزاران پوند در سال را برای امور خیریه و نیکوکاری اختصاص میدهند.
انگیزه اصلی افراد در شرکت در امور خیر
برای پی بردن به انگیزه اصلی افراد در کمکهای خیریه، از بیش از 700 نیکوکار خواستیم تا درباره دلیل نیکوکاری خود اطلاعاتی در اختیار ما قرار دهند. در اینجا برخی از دلایل اصلی آورده شده است:
1. ارزشهای شخصی و حساس بودن به اصول اخلاقی
96 درصد از مردم بدلیل احساس مسئولیت، داراییهایی خود را صرف کمک به جامعه و مقابله با نابرابری نموده و به خیریهها کمک میکنند.
2. اعتقاد به مواردی خاص
تقریباً تمامی خیّرین که با آنها مصاحبه شده بود، مورد خاصی را مطرح کردند که نسبت به آن احساس اشتیاق داشتند و 75٪ از افراد این تأثیر اساسی، پشت کمکهایشان بود.
مواردی که خیرین از آن حمایت می کردند متفاوت بود، برخی نگرانیهایشان گستردهتر از دیگران بود، مانند توسعه بینالمللی یا هنر و در مقایسه، برخی دیگر بر روی موارد خاصتری متمرکز بودند، مانند بازسازی ساختمانهای قدیمی.
3. دین و مذهب
بخشش فداکارانه اصولا جزء اصلی بسیاری از نظامهای معنوی و مذهبی است و 71 درصد از خیرین، به ارزشهای دینی خود به عنوان انگیزه اصلی و تعهد خود برای شرکت در امور خیریه، اشاره کردند.
4. تجربیات شخصی
61 درصد از افراد مصاحبه شده از تجربیات شخصی و تغییرات زندگی خود صحبت کردند که جرقهای برای کارهای خیر آنها بوده است. این موارد از تجربه مستقیم سختیهای جهان در حال توسعه، تا رنج از دست دادن یکی از اعضای خانواده که با یک بیماری مبارزه میکرده، متفاوت بود.
در پایان باید گفت...
دلایل بخشش متنوع است و بیشتر مردم به بیش از یک مورد تاثیرگذار، اشاره دارند که به آنها انگیزه میدهد تا در امور خیریه شرکت کنند. برخی از این عوامل محرک عبارتند از:
- اعتقاد به اینکه به تنهایی کار کردن موسسات خیریه کافی نمیباشد.
- خانواده
- احساس رضایتی که افراد از بخشش بدست میآورند.
- تلاش برای به جا گذاشتن میراثی سودمند
- و...
منبع: وبسایت cafonline
دیدگاه خود را بنویسید